Jump to content

Join the future of EdTech

Moving data from point A to point B should be safe and easy - and with EduCloud it is! You get all the tools you need to take control over your data and see how and where it is shared in real time.

Sign Up
  • 0

EPPN


MattiasB
 Share

Question

Hej

Vi planerar att föra in EPPN i EduCloud då vi har en leverantör som behöver attributet för att erbjuda en tjänst via Skolfederation.
Antar att om det går att föra in EPPN så går det också att läsa ut, samt att det blir synligt under fältet EPPN i EduCloud?


Är det detta EPPN fältet som skolverket kommer använda då man ska hämta uppgifter för DNP, Digitala Nationella Prov?

MVH 
Mattias
Härryda Kommun IT

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hej @Jonas Erlandsson

Våran identitets-utvecklare arbetar nu för att importera eduPersonPrincipalNames på användare i IST-administration. I den dokumentation som vi fått så finns en manual "Import  av kontaktupgifter" via importmodulen. Man kan också använda ett api istället för att utföra det manuellt.  Men det verkar som att det inte finn stöd för eduPersonPrincipalNames i importmodulen.

Vilken instruktion ska jag ge honom /manual för att han ska kunna komplettera elever och lärare i IST-administration med attribut eduPersonPrincipalNames  som har formatet användarkonto@harryda.se?

I frågan lite högre upp i din skärmdump visar du hur vi kan plocka ut informationen, men hur ska vi kunna importara eduPersonPrincipalNames till EduCloud?

MVH
Mattias Berg 
Härryda Kommun IT 

Import av kontaktuppgifter - Tjänst - IST Administration Kund- och leverantörsdokumentation.docx

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. You can also read up on our Privacy Policy