Jump to content

Join the future of EdTech

Moving data from point A to point B should be safe and easy - and with EduCloud it is! You get all the tools you need to take control over your data and see how and where it is shared in real time.

Sign Up
  • 0

Adresser för organisationer


JanaK
 Share

Question

Hej, 

det finns behov att geokoder alla enheter/organisationer som finns i kommunen för att visa de på olika kartprodukter och källan till den informationen har varit Extens och är nu IST administration. Jag har dock inte hittad någon möjlighet att nå adressen som finns i systemet. Kan ni lägga till den informationen till Get/organisations?

Inte bara geokodning, även information på hemsidan om respektive organisations adress borde kunna uppdateras automatisk. Vi vill helst bara har en källa till data och från den källan ska den flöda dit den behövs.

Eller finns det redan i dagsläge möjlighet att få ut dessa på något sätt?

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hej Jana.

Den enda informationen vi har är nyckelkoder (för att avgöra område, inte koordinater).
Nästa problem är att SS12000 inte har stöd för detta i sin specifikation, utan skulle då behöva matas in som contactInfo, och det blir väldigt svårt att hantera nyckelområden eller koordinater däri eftersom det kan fyllas med helt godtycklig information.

Nyckelområden finns tyvärr inte hellt något stöd för i SS12000, utan det vi isåfall skulle behöva göra är att bygga ett helt separat API för att hämta ut den datan.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Det behövs inga koordinater för att kunna koda, det som jag är ut efter är adressinformation som finns inlagd i systemet. Så om man skulle kunna få ut adresser som tillhör enheten skulle det helt tillgodose behovet.

Finns en annan post under FeatureRequest som rör samma sak. Det som du föreslog där med att använda contactInfo är det någonting som redan i dagsläge fungera eller skulle det behöver implementeras?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. You can also read up on our Privacy Policy