Jump to content

Join the future of EdTech

Moving data from point A to point B should be safe and easy - and with EduCloud it is! You get all the tools you need to take control over your data and see how and where it is shared in real time.

Sign Up
  • 0

Hämta personer baserat på id.


Tonny
 Share

Question

Vet att det här inte är stället att rapportera in buggar. Men jag hittar inte det stället. 🤷‍♂️

När jag gör en slagning mot persons/?id=  värde så förväntar jag mig noll eller ett värde baserat på om det finns en person som exakt matchar det idt. Men jag får tillbaka en lista på samtliga personer vad jag kan se? 

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Skulle man kunna argumentera för att det lika gärna kunde vara värt att gå direkt mot person-endpointen istället om du ändå har IDt?

Jag håller med om att den borde returnera en lista med 0-1 svar i listan eftersom det är en filtrering. Med det sagt så känns id-filtrering nåt så när meningslöst eftersom det är precis samma sak som att gå till /persons/<id> och vinsten att filtrera på IDt försvinner lite om du är ute efter en specifik person med ett specifikt id.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. You can also read up on our Privacy Policy